Een stevige en gezonde huid door L.E.D. lichttherapie.

NASA ontwikkelde een aantal decennia geleden de L.E.D lichttherapie om genezing van wondjes op de huid te bespoedigen en huidweefsel in de ruimte gezond te houden.

Ook leuk voor de mensen op aarde dus!

Waarschijnlijk ken je de lichttherapie die ingezet wordt bij depressies. Wit licht verlaagt de concentratie melanine in het bloed waardoor je minder moe wordt. Maar er zijn meerdere kleuren L.E.D. licht. De huid absorbeert dit licht en de energie die hierbij vrijkomt stimuleert de huidcellen, helpt de huid(cellen) genezen en stimuleert het regeneratieproces van de huid. Door gekleurd licht gaan de huidcellen meer elastine, collageen en proteïne produceren. Het werkt dus eigenlijk als een verjongingsproces, hoewel iedere kleur zijn eigen proces in werking zet. Een tijd geleden schreef ik al over wat kleuren met ons doen (namelijk hier), maar direct op de huid is de werking veel intenser en gerichter. Kijk maar:

Rood: komt het diepst in de huid en werkt daar anti-oxiderend. Versterkt het afvoeren van afvalstoffen, verstevigt de huid en verbetert de elasticiteit en huidskleur. Denk aan een vale huid, een beschadigde huid of een verslapte huid. Maar is ook helend bij een allergische of beschadigde huid.

Groen: werkt kalmerend op een gestresste en onrustige huid. Maar is vooral geschikt om huidoneffenheden te verminderen. Denk hierbij aan pigmentvlekken en rode huidaandoeningen.

Blauw: komt het minst diep in de huid waar het anti-bacterieel en ontstekingremmend werkt. Het werkt tegen acné rosacea en andere (rode) ontstekingen en verkleint de poriën. Werkt kalmerend op “couperose”. Ook beschadigingen door de zon herstellen sneller onder dit blauwe licht.

Oranje: verhoogt de cel activiteit en -energie. Het licht herstelt en geneest je huid. Hierdoor is het zeer geschikt bij psoriasis en eczeem. Werkt op alle huidtypes zeer herstellend.

Roze: licht de huid op en helpt om werkstoffen dieper in de huid te sluizen.

En dit kun je nu bij Athys laten doen!

Deze behandelingen worden gegeven met een apparaat dat niet alleen deze LED licht energie tevoorschijn tovert, maar ook een stimulerende werking heeft op de mimische spiertjes van je huid. De electrodes op dit apparaat stimuleren je mimische spiertjes door middel van EMS (electrical muscle stimulations) en Electroporation, een manier om werkstoffen dieper in de huid te krijgen.

Maak gebruik van deze fantastische behandeling! Dit kun je doen tijdens je verzorgende behandeling, maar zoals meerdere Athys Specials kun je deze behandeling ook los doen. Reken dan op een behandeling van 30 minuten voor € 20,00.

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.