Cupping

 

Nu ik toch zo “Chinees bezig ben” leek cupping me het meest logische vervolg. En daar blijk ik groot gelijk in te hebben! Het is een behandeling die echt wat doet! Zelfs zo veel dat er een heuse ‘cupzoen’ kan ontstaan, zo bleek op mijn eigen rug. De cups zuigen de huid en het onderliggende vaatstelsel en spierweefsel namelijk vacuüm. Daar kan dus makkelijk een plek uit ontstaan die in mijn geval binnen 3 dagen verdwenen was en waar ik zelf ook helemaal geen erg in heb gehad. Bij een aantal sporters is cupping populair en zij lopen dan ook trots rond met hun cupzoenen. Ik gebruik de cups inmiddels zowel tijdens de rugmassage als tijdens de gezichtsbehandeling. In beide gevallen met succes.

Waarom? Omdat de huid zodanig doorbloed raakt, dat een scala van voordelen* vervolgens in werking wordt gezet. Ik vind het zelf altijd eindeloze verhalen om te lezen, dus voor nu volsta ik met zeggen dat je huid er enorm bij gebaat is. En het voelt ook goed. Onderaan deze blog kun je lezen wat de cups doen.

Je kunt cupping tijdens je gezichtsbehandeling krijgen als massage, maar overweeg ook eens om het als een losse behandeling te doen. Je bent dan niet zo lang bezig en het is een mooie extra boost voor je huid. Los kost een cupping behandeling € 20,00. Dat duurt ongeveer een half uur. En als je er echt voor wilt gaan kun je een abonnement nemen. Ik hanteer dan een korting van 10% op zowel een abonnement voor 5- als voor 10 behandelingen. Op 10 behandelingen krijg je er dus een gratis en op 5 behandelingen een halve.

*Dit is wat cupping doet:

  • je huid raakt beter doorbloed en wordt steviger
  • je huid wordt soepeler
  • littekenweefsel verbetert in aanzien
  • het vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • de opname van werkstoffen wordt vergroot, bovendien wordt een verzorgende emulsie op je huid aangebracht tijdens de cupping massage
  • je poriën worden gereinigd
  • de gezichtsspiertjes worden getraind en hierdoor steviger
  • vochtwallen en andere vochtproblemen in je huid verminderen
  • onderhuidse ontstekingen worden losgemaakt

Ik kan me zo voorstellen dat je vragen hebt over deze behandeling. Daarover kun je me bellen op 06 50437595 of onderstaand contactformulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk antwoord geven.

En als je gelijk een abonnement wilt kopen omdat je helemaal ziet zitten kun je dat hier doen:

Cupping

Een abonnement van 10x

€180,00

Cupping

Een abonnement van 5x

€90,00

Uiteraard kun je bij mij in de salon ook betalen met pin, creditcard, contant of betaallink.

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.