Schedelacupressuur, een ontspannende hoofdmassage

Acupressuur is het masseren van de punten van onze meridianen die de hoeveelheid energie van onze organen reguleren. Het is een massage die zich niet richt op het genezen van een kwaal of specifieke klacht, maar die zich richt op de totale mens. Lichaam, geest en ziel vormen een geheel en als iets daarin uit balans is geraakt, kunnen daar energieblokkades uit voortkomen die klachten kunnen veroorzaken.

Vandaar dat, door bijvoorbeeld voetreflextherapie, je lijf een opknapbeurt krijgt doordat je voeten gemasseerd worden. En zo geldt dat ook voor je handen, lichaam, oren en je hoofd. En in dat hoofd komen spanningen als nergens anders vast te zitten!

Vandaar dat ik de nieuwe massage schedelacupressuur introduceer. En ik kijk er oprecht naar uit om deze parel te gaan geven! Ik heb de laatste tijd flink op mijn (dankbare) klanten geoefend met de techniek en hiermee de massage tijdens de behandeling flink uitgebreid. Daar zit ik nu natuurlijk aan vast 🙂 , maar de “echte” schedelacupressuurmassage is toch wel een stuk uitgebreider.

Geniet jij dus ook altijd zo van de wasbeurt bij de kapper? Dan is dit een aanrader! Door het masseren van je hoofdhuid ontspan je al, maar doordat alle drukpunten die behandeld worden met je lijf corresponderen, knap je van top tot en met teen op!

Heb je vragen of wil je een afspraak voor deze massage maken? Bel of mail mij dan snel. Ik sta te popelen om hiermee te beginnen!!!

Ook belangrijk natuurlijk zijn de kosten! De behandeling zal zo’n 30 minuten duren en kost € 17,50. En wil je hem toevoegen aan je behandeling? Een tientje!

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.