Zeep&Olie

De afgelopen periode ben ik volledig overstag gegaan.

Mijn gezicht was ik namelijk nu met (Aleppo) zeep en mijn huid verzorg ik (voornamelijk) met huidolie. En dat bevalt mij en de cliënten die dit ook zijn gaan doen uitstekend!

Wat is er zo fantastisch aan huidolie?? Het biedt je net dat belangrijke extra dat geen enkele crème kan toevoegen aan je huid. Droge, schrale, vermoeide, geïrriteerde, onzuivere of rimpelige huidjes, ze kunnen allemaal dat ene zetje dat huidolie geeft, goed gebruiken. Deze oliën (van Volatile) voeden je huid zeer intensief met hun natuurlijke bestanddelen.

Het is wel even omschakelen, maar geloof me, het is de moeite waard! Ik ben terecht gekomen in een ware zevende olie-hemel, er is véél, héél veel keus. Het heeft ook echt veel tijd gekost om me goed te oriënteren en te experimenteren, maar de missie is geslaagd. Inmiddels weet ik wanneer welke olie gebruikt kan worden of in ieder geval hoe ik dit kan opzoeken 🙂 En wat ik nog veel leuker vind: aan een aantal basisoliën voeg ik een paar druppels etherische olie toe. Op deze manier maak je zo’n olie niet alleen helemaal persoonlijk, maar ook nog eens super werkzaam. En inderdaad zijn de reacties uit mijn klantenkring enthousiast. Want veel persoonlijker wordt het natuurlijk niet. En op deze manier kun je ook nog eens eindeloos variëren!

Per keer maak ik een melange van ongeveer 30 ml. voor je klaar. Het liefst tijdens de behandeling, omdat ik op dat moment met je huid bezig ben en daarom goed kan inschatten waar je huid het meest baat bij heeft. Maar uiteraard kun je het flesje olie ook tussendoor bij me kopen.

Kosten: € 5,00.* Je leest het goed! Ik doe dit bewust omdat ik het echt belangrijk vindt om deze manier van huidverzorging onder je aandacht te krijgen. De olie kun je thuis op verschillende manieren gebruiken: puur op je huid, maar je kunt hem ook mengen met je eigen dag- of nachtcrème. Maar daar adviseer ik je natuurlijk over.

*Bij je eerste flesje olie moet ik € 1,00 rekenen voor het flesje. Neem deze echter mee als je nieuwe olie wilt kopen, dan betaal je dus slechts € 5,00 in plaats van € 5,65!

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.