Aromatherapie Inhalator

De aromatherapie inhalators zijn de ideale manier om je favoriete geur altijd bij je te hebben!

Bovendien hebben mensen die jouw favoriete geur niet zo kunnen waarderen zo geen last van het aroma.

Waarom en wanneer inhaleer je aromatische geuren?

  • bij verkoudheid en hooikoorts
  • om te ontspannen
  • tegen misselijkheid en reisziekte
  • bij heimwee door je vertrouwde geur lekker bij je te hebben
  • om je goed te kunnen concentreren
  • als oppepper bij vermoeidheid, als je nog even door moet
  • voor het slapen gaan
  • gewoon omdat je de geur prettig vindt

Genoeg redenen dus om een inhalator in je badkamer, slaapkamer, je tas of op je bureau te bewaren.

Door een paar druppeltjes essentiële olie op het staafje te doen en deze in de inhalator te steken, hou je dagenlang de geur van je keuze vast. Welke olie je gebruikt hangt natuurlijk af van je wens. Zo kun je om te ontspannen Lavendelolie gebruiken. Of als je veel moet hoesten Anijs en Eucalyptus. Moet je studeren en krijg je een inzak moment? Doe dan een paar druppeltjes citroen of pompelmoes op het staafje. Er zijn ook speciale mixen te krijgen, zodat je met één flesje etherische olie klaar bent. Handig en voordeliger dan zelf mixen. De mogelijkheden zijn talloos.

Ik zal op deze site en op de Facebook pagina regelmatig receptjes plaatsen. Maar het beste kun je mij natuurlijk zelf om advies vragen. Voor meer informatie over aromatherapie kun je wel hier verder lezen.

Ook belangrijk zijn de kosten. En die zijn nu juist niet onder een noemer te vangen in dit geval.

De kosten hangen namelijk af van welke olie je gaat gebruiken. Je mag er vanuit gaan dat een flesje etherische olie met een inhalator samen zo rond de 10 euro zullen kosten. Er zijn overigens ook losse refills te koop voor als je weer een andere olie wilt gebruiken. Deze kosten 80 cent. Ik heb zelf inmiddels al een week zo’n inhalator in gebruik en deze werkt nog steeds optimaal!

 Een echte aanrader dus, deze inhalator. Blijf dus niet rondlopen met die verstopte neus. En zorg dat je straks niet misselijk de lucht in gaat als je gaat vliegen. Neem gewoon een inhalator mee en kom helemaal tot rust!