De hoge drempel van de schoonheidssalon

Als schoonheidsspecialiste ben ik altijd erg kritisch geweest en kon mijn draai lang niet altijd in alle soorten behandelingen vinden. Ook de hoge drempel die toch nog altijd bestaat om een schoonheidssalon te bezoeken, staat mij nog steeds tegen.
Ik vind het jammer dat er zo een stereotiep beeld is blijven bestaan van het werk van een schoonheidsspecialiste en dat dit door de vaak hoge prijzen en exclusieve uitstraling die de meeste schoonheidssalons nastreven, in stand gehouden wordt!

Ik heb zelf inmiddels jarenlange ervaring opgedaan en ben na bijna 25 jaar nog steeds dezelfde mening toegedaan: uiterlijke verzorging moet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld zijn. Zij moet kwaliteit waarborgen en uitgevoerd worden door professionele specialisten. Het is namelijk van groot belang dat u weet dat een salon goed verzekerd is indien er letselschade ontstaat*. De kans is weliswaar niet groot, maar wel aanwezig! Ook of een salon lid is van een Geschillencommissie is iets waar u als consument best eens over na mag denken.

Dit zorgt, tezamen met de inkoop van professionele producten, voor het nodige kostenplaatje. Evengoed streef ik na dat iedereen die dit wil, bij mij terecht kan en pas ik mijn aanbod aan aan de interesse en portemonnee van de klant. Uiterlijke verzorging hoort in mijn ogen even toegankelijk te zijn als een bezoek aan de kapper.
Zo hou ik mijn klantenkring gevarieerd en ontmoet ik mensen die graag naar een salon komen, al is het soms maar eenmalig en als reactie op een aanbieding. Ik vind het heerlijk om mensen te zien genieten als ze bij me in de stoel liggen en als ik een nieuwe klant dan ook weer terug zie komen blijft het na al die jaren een heerlijk gevoel om zo gewaardeerd te worden!

* zie ook   de algemene voorwaarden 

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.