Winterbehandeling € 37,50

Guur, koud, te warm voor de tijd van het jaar of snijdende kou, het zijn allemaal factoren die je huid uitdrogen. De winter staat niet garant voor een optimale huid en bijbehorende uitstraling.

Tijd voor een extra winterbeurt dus! Je huid net even die extra opkikker geven is precies wat je nodig hebt als de kachel staat te loeien.

En dat gebeurt tijdens de winterbehandeling! Je huid wordt eerst verwarmd met een heerlijke pakking van dode zeezout, een fantastisch product dat rijk is aan magnesium en dat je huid hydrateert en de ruwheid vermindert. Daarbij versterkt het de natuurlijke huid barrière zodat je huid beter gewapend is tegen de kou en wind. In dit zeezout wordt een verwarmende etherische olie toegevoegd, aangepast aan wat jouw huid nodig heeft. Denk aan verwarmende zwarte peper, of het hydraterende sinaasappel.

Een massage met vanille butter volgt op deze heerlijke pakking. Hoe winterig wil je het hebben?! Vanille verzorgt je huid als geen ander door de vitamines A, D en F die het bevat.

Deze vanille butter wordt tot slot letterlijk bezegeld met een warme paraffinepakking. Door het hydraterende effect van de paraffine wordt je huid nog zachter en bovendien wordt je huid er zodanig lekker warm, van dat de vanille butter nog eens extra goed kan intrekken. Die kan door het paraffine laagje nog maar een kant op, namelijk de goede 🙂

Als altijd wordt je winterbehandeling omlijst met de intense werking van geur. In dit geval kun je een melange verwachten van de geur van water ( het element van de winter ) en rozemarijn.

Heel veel verzorging dus voor een zachte prijs, zoals bij alle Athys seizoensbehandelingen.

Laten we genieten van dit gezellige seizoen en verwen je huid met deze heerlijke, verzorgende winterbehandeling. Bovendien krijg je voor thuisgebruik een inhalator mee om je luchtwegen mee te verwennen en jezelf te wapenen tegen verkoudheid.