Herfstbehandeling € 37,50

Het najaar. Niet voor iedereen het favoriete seizoen. Het is de periode van alles loslaten. Niet alleen de natuur, ook wij gaan ons terugtrekken en kunnen dit seizoen gebruiken om alles wat we in de zomer hebben beleefd te gebruiken om ons op te bezinnen.

Geur en gezelligheid maken dit seizoen leuk! Bedenk dat niet uit alle donkere wolken regen valt en trek je terug om te genieten. Een herfstbehandeling helpt je om lekker in je vel te zitten.

En die geur en gezelligheid kan ik je bieden tijdens de herfstbehandeling! En een gezonde huid. Want herfst betekent ook het afstoten van de dode huidcellen die je tijdens de zomer hebt verzameld. De hoornlaag van je huid wordt namelijk dikker in de zomer, zodat je huid je beter kan beschermen. Nu is het dus tijd voor een goede peeling. De geur van de herfst is metaal, het element van de herfst. Deze geur begeleidt je als het ware tijdens je herfstbehandeling. De daaropvolgende massage bestaat uit een speciale herfstmelange die met de sensomotorische integratieborstel ingemasseerd wordt, waarna je huid verwend wordt met een speciale Fangopakking, een poeder afkomstig uit lava. Fango is opgebouwd uit vele mineralen. Het werkt sterk reinigend, stimuleert de celstofwisseling en doorbloeding van de huid en houdt warmte in de huid vast. Aansluitend wordt je huid verwend met een Balm Balm product, zodat je huid intensief verzorgd en helemaal klaargestoomd is voor het gure herfstweer.

En zoals je mag verwachten van een Athys seizoensbehandeling krijg je natuurlijk een heerlijke geur mee om thuis verder van de behandeling en ontspanning te genieten en zo het effect van deze herfstbehandeling te verlengen. Je kunt kiezen uit de roomspray om een heerlijke geur te sprayen of een geurblokje.

Roomspray boswandeling
Roomspray van Volatile

Amber geurblokje van Interior Scent
Amberblokje van Interior Scent