Sensorische massage

Sensorisch, het zintuiglijke; wat we waarnemen en hoe we dit verwerken. Daar zijn we, vaak onbewust, de hele dag mee bezig. En zelf ’s nachts gaat dit proces gewoon door. Dit kan zowel inspannend als ontspannend zijn. En die ontspanning, daar gaat het mij om. Het masseren wordt in mijn praktijk dan ook een steeds groter onderdeel van de behandeling. En niemand klaagt 🙂

Ik maak als het ware een heuse massage pelgrimstocht door, waarin ik mijn nieuwsgierigheid afgewisseld zie met creatieve ideeën. Heerlijk!! Niets standaard massage, ik probeer zo goed als mogelijk af te stemmen op de behoeften van mijn cliënt en voer geen enkele keer dezelfde massage uit. Ik combineer de massages met acupressuur, aromatherapie, shiatsu, lymfedrainage, klanken en sinds nu ook met sensorische borstels. Deze techniek is erop gericht om in korte tijd zoveel mogelijk prikkels naar het zenuwstelsel te sturen waardoor je veel ontvankelijker bent voor de daaropvolgende huidmassage. En die huidmassage pas ik aan op je huid door de massageolie “op maat te maken” met essentiële oliën.

Schoonheid van binnen en buiten is het credo bij Athys. En met deze mooie toevoeging maak ik dit weer helemaal waar en ben daar eigenlijk best trots op! En ook leuk om te melden: het voelt echt waanzinnig lekker!

Als altijd doe ik deze sensorische borstel op verzoek of als diagnose gewoon tijdens je behandeling, maar kun je deze borstelmassage ook als Athys Special boeken.

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.