Over

Athys is een salon waar je in huiselijke sfeer alle tijd en aandacht krijgt. In de ruim 30 jaar dat ik dit werk doe, merk ik dat dit voor mij de juiste manier van werken is. Een kopje thee of koffie en tijd om je verhaal te doen zijn waardevol. Daarmee krijgt de behandeling meer waarde vind ik. Want van ontspannen en genieten word je mooi!

Ik werk creatief. Dat wil zeggen dat geen behandeling hetzelfde is. Mijn passie is om de behandeling niet alleen aan de huid aan te passen, maar ook aan de situatie op dat moment. Ik werk met een holistische blik. Schoonheid komt (ook) van binnenuit en daar besteed ik veel aandacht aan. Door te werken met aromatherapie en acupressuur en vaak zelf de maskers en pakkingen samen te stellen.

Ik heb naast de opleiding schoonheidsspecialiste ook de opleidingen kruidengeneeskunde en acupressuur gedaan. En mij in de aromatherapie gespecialiseerd. Daarbij laat ik me inspireren door de seizoenen. Ieder seizoen vraagt namelijk om zijn eigen benadering. Dus pas ik de geuren en producten aan.

Bij Athys kun je ook terecht voor een ander belangrijk aspect: je innerlijke schoonheid. Ik kies bewust voor een praktijk die uit twee delen bestaat. Dit omdat je “gewoon” lekker je huid moet kunnen laten behandelen zonder poespas. Maar voor wie meer of iets anders wil, bied ik diverse behandelingen aan die zijn gericht op de innerlijke schoonheid. Empowerment is het woord dat het beste beschrijft wat ik hiermee bedoel. Door jezelf te bekrachtigen en door goed in je vel te zitten, straal je een innerlijke schoonheid uit waar geen crème aan kan tippen. Welke behandelingen ik hiermee bedoel kun je lezen onder het menu:  “Athys, innerlijke schoonheid.” En als je nog een stapje verder wil gaan kun je een kijkje nemen bij het zusje van Athys: Athys Empowerment.

Ik wens je veel plezier bij het bekijken van mijn site en hoop je snel te zien! Ik sta open voor vragen en advies, dus aarzel niet om mij te mailen, whatsappen of bellen!

Hartelijke groet,

Linda Ham