Zomerbehandeling € 37,50

Zomer! De energie van zowel ons als de natuur is op het hoogtepunt. We zijn veel buiten en de dagen zijn lang. We moeten echter wel zorgen dat we niet teveel van onze huid en onszelf gaan eisen. Ook de zomer is dus een seizoen waarin het belangrijk is om jezelf en je huid goed te verzorgen.

Het is het seizoen van de vrije geest, het seizoen van zon, water en licht. Het is het seizoen van vuur, het element van de zomer. En dat merk je tijdens je behandeling! Een geurmelange van het element vuur en een speciale zomercompositie omringen je, terwijl je huid gereinigd wordt met een zomerse scrub op basis van olijfolie, groene klei, olijfzaadpoeder, grapefruit-, lavendula- en limoenolie. Je huid wordt daarna verwend met een massage met een speciale zomermix olie en als kers op de taart krijg je een face refridgerator behandeling met een aloë vera pakking. Aloë vera pakt werkelijk ieder huidprobleem aan. Het hydrateert, geneest, kalmeert en voelt heerlijk fris aan. Zo wordt je huid versterkt en kan de zon goed aan en als je al wat teveel zonnestralen erop hebt zitten verzacht en herstelt aloë vera je huid weer.

En je kunt ook deze behandeling thuis voortzetten, omdat je een product mee naar huis krijgt. Je kunt kiezen uit de roomspray Summertime , een krachtige en levenslustige geur die doet denken aan een warme zomeravond, met o.a. palmarosa, mandarijn, citroen, bergamot en salie. Of je kiest een inhalator met een zomercompositie van o.a. citroen, mandarijn, palmarosa, pompelmoes en sinaasappel, een warm mengsel van geuren om je open te kunnen stellen voor de warmte van de zon. Zo verleng je het effect van de zomerbehandeling en kun je er extra lang van genieten!

Maak dus gauw je Zomerbehandeling afspraak en ervaar het zelf!

Afbeeldingsresultaat voor zon
Zonnige groet,

Linda Ham