Lentebehandeling € 37,50

Lente, het gaat kriebelen bij veel mensen. We gaan weer naar buiten en genieten van het voorjaarszonnetje. Het is de tijd waarin ontkiemen en bloeien centraal staan. Na de winter, waarin we ons terugtrekken, komen we weer naar buiten waar we een overdaad aan geuren tegenkomen. En geur is goed voor ons! Geur activeert ons limbisch systeem en daarmee onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Je knapt er ontzettend van op.

Volgens de vijf elementenleer uit het oude China (de Wu Xing) is het element van de lente hout, een van de vijf oerprincipes waardoor zowel mens als natuur in een vloeiende cyclus worden beïnvloed. Samen met de elementen water, vuur, aarde en metaal is hout een energievorm. In fysiek, spiritueel en emotioneel opzicht. Door hier goed op af te stemmen kom je in harmonie met jezelf en je omgeving. En door mee te gaan met deze vloeiende stroom, die zichzelf voortdurend herhaalt, zorg je dat je je goed voelt. En er goed uitziet! En daar gaat het bij Athys om!

Hoe ziet de lentebehandeling eruit?
Ontspanning en geur! Dat zijn de hoofdingrediënten. Je ruikt de geur van de lente tijdens de behandeling, terwijl je een acupressuurbehandeling krijgt van ongeveer 15 minuten, die gericht is op energie. Het is tenslotte lente; de winterslaap is voorbij en de natuur wordt weer wakker.
Dit gebeurt met de geur van de etherische olie compositie hout, de geur die ervoor zorgt dat je huid in de lente gaat stralen! En om dat effect optimaal te bereiken volgt een ritmische gezichtsmassage* met een etherisch oliemengsel van jasmijn, citroen, lavendel en melisse. Deze wordt als pakking afgedekt met een speciale flanellen doek zodat de etherische oliën optimaal intrekken en je huid fris, doorbloed en gevoed is.

Als klap op de vuurpijl krijg je na afloop een geurproduct mee voor thuis, zodat je het effect van deze behandeling kunt verlengen. Je kunt kiezen voor een externe geur, de roomspray, of een geur om te inhaleren, een speciaal voor jou gemaakte inhalator. 

assortiroomspray

*Een ritmische massage is een van oorsprong antroposofische therapie waarbij de huid met een ritmische beweging wordt gemasseerd met etherische olie. Zo sluit deze aromatherapie massage aan op de natuurlijke ritmes van de seizoens-, maan- en  lichaamsritmes (hart, adem, spijsvertering, dag en nacht) om de etherische oliën zo goed mogelijk hun werk te laten doen. De huid wordt hierbij gezien als een waarnemingszintuig. Het effect is verbluffend.