Healing Arts behandeling

De maker van de Healing Arts producten, Joanne van Wijgerden, heeft deze lijn ontworpen om mensen te helpen om hun inzicht, herstellend vermogen en bewustzijn te activeren. Zij heeft binnen deze lijn onder andere een lichtspray ontwikkeld die in 12 variaties verkrijgbaar is. En 12 is precies het juiste aantal om per maand af te stemmen op wat we nodig hebben. We hebben door de cyclus van het jaar heen steeds andere manieren van ontspannen nodig om ons optimaal te kunnen voelen. Daar sluit deze behandeling naadloos op aan. Zo zorg ik dat jouw energiebalans optimaal in balans komt. Alle negatieve energie maakt plaats voor positieve waardoor je je helemaal opgeladen voelt.

En het leuke is natuurlijk dat de Healing Spray behandeling per maand verandert! Iedere maand heeft namelijk zijn eigen spray.

Januari staat voor Grounding: tot rust komen, gronden en tot jezelf komen.

Februari staat voor I am 1 Love: blijheid, je eigen liefde en essentie.

Maart staat voor Rainbow Frequencies: voluit aanwezig zijn, jezelf zijn en je gevoel volgen.

April staat voor Life Force: levensenergie, zelfgenezend vermogen en creatiekracht.

Mei staat voor Radiate Yourself: in je kracht zijn en blijven.

Juni staat voor Goddess Frequencies: de omarming van je vrouwelijke kwaliteiten en stralend jezelf zijn.

Juli staat voor Quantum Grounding: je Multi-dimensionaliteit en verbinding met het hogere geheel.

Augustus staat voor Free Your Way: out of the box denken, jezelf en vrij zijn.

September staat voor Universal Motherlove: de universele moederliefde en veiligheid.

Oktober staat voor Let it go: het is herfst dus laat het los en je vrij maken om in het hier en nu te leven.

November staat voor Universal Peace and Balance: neutraal en in balans zijn, nieuwe keuzes maken en meer licht en zachtheid vinden.

December staat voor Animal Joy: een pure staat van liefde, onschuld en blijheid. Op naar weer een nieuw begin!

784148025

Je wordt niet alleen tijdens de salonbehandeling met de Healing Arts spray behandeld, maar krijgt een flesje Grounding Rescue Spray mee naar huis! Zo kun je het effect van de behandeling zelf thuis ondersteunen en er langer effect mee hebben.

Naast de Healing Arts spray krijg je een acupressuur behandeling die ook aan de maand aangepast wordt en kijken we waar jij nog meer behoefte aan hebt. Dit kan een schoudermassage zijn, maar ook een ademhalingsoefening of een helende massage als reiki.

Geen behandeling zal hetzelfde zijn! En als klap op de vuurpijl wil ik je uitnodigen om vrijblijvend met deze behandelvorm kennis te maken en je in de gelegenheid stellen om je eenmalig, op basis van een vrijwillige bijdrage, te laten verwennen! Hiervoor kun je de uitnodiging onderaan downloaden en een afspraak met mij maken. Het flesje Grounding Rescue is hier niet bij inbegrepen, maar kun je uiteraard wel kopen voor € 4,95.

Ik hoop je snel te zien en ben als altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Hartelijke groet,

Linda Ham

Uitnodiging Healing Arts behandeling