“Penguin in the sun” behandeling € 27,95 (inclusief product!)


Penguin in the sun is een nieuw zonbeschermingsproduct met humor en vooral heel veel natuurlijke bescherming.

Met een beschermingsfactor van 30 SPF is dit met recht een krachtige beschermer voor het hele gezin. De natuurlijke bescherming in deze penguin reflecteert de schadelijke straling van de zon en bevat onder andere natuurlijke jojoba en sesamolie om de huid te verzorgen en verzachten. En wat tevens belangrijk is: deze zonnebrand is ook veilig voor de natuur.

Om hier extra van te kunnen genieten en omdat ik het belang van zonnebescherming extra wil promoten, bied ik de de “Penguin in the sun” behandeling aan. Je koopt de Penguin los voor € 16,95 (100 ml), maar krijgt voor € 27, 95 een verzorgende behandeling erbij.

Een knaller van een zomeraanbieding! Je krijgt dus niet alleen dit mooie product, maar ook een peeling, korte gezichtsmassage en een verzorgende en verkoelende aloë vera pakking. Hiermee kun je met een gerust hart de zon in gaan in de wetenschap dat je huid goed verzorgd en beschermd is.

Geniet de hele zomer van dit aanbod en bel naar 06 50437595 om een afspraak te maken. Je kunt hiervoor ook mailen naar afspraak@huidverzorgingathys.com. En je mag meerdere malen van deze aanbieding gebruik maken!