Benecos It-Pieces Refill System

Vind jij het ook handig om jouw make up spullen overzichtelijk in een doosje te hebben? Dan is de It-Pieces collectie jouw ding! Het doosje neemt nauwelijks ruimte in en de combinaties die je kunt maken zijn geweldig! En het beste is dat je alles los kunt aanschaffen. Zo heb je nooit een kleur in je doosje die je niet gebruikt en hoef je alleen de kleur die op is te vervangen. Het is dus enorm zuinig in gebruik en je past je make up kleuren steeds opnieuw aan. Voor ieder seizoen creëer je bijvoorbeeld steeds opnieuw je eigen make up lijn. Hoe ontzettend leuk is dat!

Stap 1 Het doosje, dat je voor € 5,50 koopt. En dat is eenmalig, want dit doosje kun je steeds opnieuw vullen.

Stap 2 Kies je product

Je kunt kiezen uit poeder, bronzer, highlighter, contourpoeder en oogschaduw. Er passen twee poeders in een doosje, 4 bronzers, contourpoeders of highlighters en 8 oogschaduws. Alles kan gecombineerd worden, dat maakt het leuker, handiger, gevarieerder en uitdagender 🙂

Stap 3 Kies je kleur door op onderstaande producten te klikken.

De poeders

De blushers

De bronzers

De contouring poeder

De oogschaduws

Stap 4 Bestel je doosje met inhoud door mij te bellen op 06 50437595 of door te mailen naar linda@huidverzorgingathys.com

Stap 5 Betaal je It-Pieces.

Ik kan je een betaallink sturen, je kunt bij mij in de salon pinnen of, helemaal gemakkelijk, ik stuur je een digitale factuur zodat je het bedrag kunt overmaken.

En zie je nu door de bomen het bos niet meer of krijg je keuze stress?! Maak dan gebruik van deze voordelige aanbiedingen:

It-Pieces Freaking Hot

Compactpoeder warm sand, ash contourpoeder, oogschaduws rusty copper en very woody. Een warme combinatie.

€20,00

It-Pieces Pretty Cold palette

Ballerina glam-, lilac light-, muddy olive- en blue galaxy oogschaduw, blusher rose please en highlighter shooting star. Een koele combinatie.

€20,00