Athys aan huis

Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen? Of vind je het prettig om thuis behandeld te worden? Dat kan bij Athys!

Ik kom namelijk graag bij je thuis. De behandelingen die je thuis kunt laten doen zijn divers. Voor bijvoorbeeld oudere mensen die niet of moeilijk de deur uit komen, kom ik graag om overtollige haargroei in het gezicht te verwijderen. Of om hun gezicht of schouders te masseren. En ook een masker behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

En wat te denken van de energetische behandelingen die ik aanbied. Want hoe heerlijk is het om, als je helemaal ontspannen en in balans wilt nagenieten van de behandeling, niet weer de kou of het donker in te moeten om op je fiets of in de auto te stappen om weer naar huis te gaan. Ik kom graag naar je toe om een Healing Arts behandeling of seizoensbehandeling te doen. En misschien heb je klachten als hoofdpijn of vermoeidheid, of stress gerelateerde klachten. In dat geval kan een acupressuurmassage uitkomst bieden.

Voor deze behandelingen kun je bij Athys terecht. Of ken je iemand die door haar woonsituatie het moeilijk vindt om naar een schoonheidsspecialiste te gaan? Of die graag eens lekker in de watten gelegd wil worden om in balans te komen en tot rust? Ik heb ruim ervaring met oudere mensen en mensen die door sociale of psychische problematiek de stap naar een praktijk moeilijk of helemaal niet kunnen zetten. Terwijl dit juist voor hen zo enorm waardevol en verrijkend kan zijn!

Ben je zelf geïnteresseerd of heb je vragen over het behandelen van een dierbare die zelf de stap moeilijk zet? Bel me dan op 06 50437595 of mail naar info@huidverzorgingathys.com zodat ik contact met je op kan nemen. Dan kunnen we je wensen doorpraten en een behandelplan maken. En dan sta ik voor je het weet bij jou of je dierbare op de stoep!

Kijk hier voor een overzicht van de tarieven.

Tot ziens@home!

Linda Ham