About Linda

Mijn carrière begon in 1986 in Bussum, als stagiaire. Ik mocht daar onder andere een aantal bekende Nederlanders behandelen en had dus een flitsende start!
In 1987 ben ik bij Salon Dominique in Zeist gaan werken waar ik 16 jaar ben gebleven.
Ik huurde daar de schoonheidssalon maar besloot na de geboorte van mijn eerste kind om thuis te gaan werken. Inmiddels heb ik twee kinderen, een zoon en een dochter en de combinatie van het moederschap en het thuis werken bevalt me uitstekend!
Ik ben naast de trainingen die bij mijn vak horen ook gaan studeren. Regelmatig hoor ik verhalen over de werksfeer van de mensen die bij mij op de stoel liggen. Vaak zijn dit leuke verhalen, maar nog veel vaker hoor ik hoe zwaar mensen het op hun werk kunnen hebben en hoe ze aan een rondje ontspanning toe zijn. Ik besloot, mede hierdoor,om psychologie te gaan studeren en wil me gaan specialiseren in de Arbeid- en Gezondheidspsychologie. Dit is voor mij een mooie combinatie, vooral omdat ik al jaren ‘eigen baas’ ben en nu meer inzicht krijg in wat er zoal speelt op de werkvloer.

Ik heb inmiddels al heel veel klanten voorbij zien komen en vind het iedere keer weer leuk en interessant om nieuwe mensen te ontmoeten.
Evengoed vind ik het een eer dat ik altijd nog een groot aantal klanten heb die me al vanaf het prille begin trouw zijn gebleven!! Ik hoop uiteraard dat dit ook iets zegt over mijn kwaliteit van werken, maar ben hiervoor ontzettend dankbaar. Ik word zelf regelmatig door mijn trouwe klanten in het zonnetje gezet en vind dit een mooie gelegenheid om deze dierbare en voor mij ontzettend speciale mensen te bedanken!

Linda Ham

 

Advertenties

Natuurlijke, biologische verzorging en Aromatherapie

%d bloggers liken dit: