Winteraanbiedingen

Paraffinepakking

burnt candle candlelight dark

Met deze kou is het extra genieten van een beetje extra warmte. Een paraffinepakking voelt heerlijk aan op je huid en deze voelt na afloop verzorgd en zacht aan.

De paraffinepakking bevat extracten als aloë vera en perzik, die vooral de droge huid verzachten en verzorgen.

De van tevoren aangebrachte werkstoffen (bijvoorbeeld tijdens de massage) kunnen als de huid is afgesloten en de doorbloeding goed op gang komt, extra goed intrekken en de essentiële oliën in de paraffine zelf doen met deze kou wonderen voor je huid.

Paraffine geeft dus niet alleen licht in deze koude dagen, maar ook de broodnodige warmte. En om daar deze herfst van te kunnen profiteren, biedt Athys je deze pakking als Athys Special aan voor € 20,00! Maar uiteraard kun je deze pakking ook tijdens je gezichtsbehandeling krijgen.

Je huid wordt eerst goed gereinigd zodat deze optimaal voorbereid is om de werkstoffen uit de paraffinepakking op te nemen. Zo kan je huid de gure herfstwind beter verdragen en stralen tijdens de donkere dagen voor kerst !

Non-woven vliesmaskers - 100 stuks
Paraffinebad - Banafen Little (voor handen)
backlit clouds dark dawn

SchedelacupressuurmassageLaat je deze winter extra verwennen met een heerlijke, verwarmende hoofdmassage. Je lichaam wordt gerevitaliseerd en je weerstand vergroot omdat deze acupressuur behandeling de energie beter door je lijf laat stromen.De massage duurt ongeveer 30 minuten en kost € 17,50.

Kijk voor meer informatie hier.