Athys Advent

Het is adventstijd! 

Het licht van de natuur wordt de komende 4 weken het zwakst. We moeten dus meer op ons innerlijke licht varen.

Eerste adventszondag staat voor het licht van de mineralen van de aarde. Mineralen voeden onze botten en onze energie. Advent is een mooie tijd om je terug te trekken en het jaar te overdenken. Je innerlijke licht te laten schijnen.

Athys geeft je tijdens de adventsperiode tips om te stralen. Ik zal 24 dagen een product belichten of iets anders ter inspiratie posten.

Athys geeft je tijdens de adventsperiode tips om te stralen. Ik zal 24 dagen een product belichten of iets anders ter inspiratie posten.

Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken


In deze donkere en vooral korte dagen krijgen we minder daglicht. Om op een natuurlijke manier een kleurtje te krijgen kun je bijvoorbeeld zelfbruiner gebruiken. Meng 2x in de week wat zelfbruiner met je eigen crème of een paar druppels huidolie en laat je huid stralen in deze donkere periode.

Lavera zelfbruiner is een biologisch product en kost slechts €9,95.


Geen automatische alt-tekst beschikbaar.


Verzorg de huid rond je ogen en je lippen in de winter goed! Met de lipbalm van Balm Balm kun je alle droge plekjes van je huid verzorgen. Dus ook bijvoorbeeld droge ellebogen en schrale plekjes op je huid. Balm Balm is gemaakt op basis van etherische oliën.

Het potje kost €9,95.

Een aanrader!
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Afbeelding kan het volgende bevatten: make-up


De kleur van de kerst is natuurlijk rood. Rode versiering en rode lippen.
Benecos helpt je daarbij. De producten zijn 100% natuurlijk en bijzonder betaalbaar.

Neem deze prachtige verzorgende (biologische bijenwas, zonnebloemolie en biologische jojoba olie) lipsticks: € 7,00
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Heb je het druk in december? Of weet je juist niet hoe je je dagen moet vullen? Je hebt altijd een reden om tijd te nemen voor ontspanning. Bijvoorbeeld door een mini-behandeling te nemen.
Kijk voor meer informatie op
https://
huidverzorgingathys.com/
prijslijst-3/
Afbeelding kan het volgende bevatten: drinken en binnen

Schrik niet: vegan nagellak in deze kleuren voor € 4,10!
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Een natuurlijk kleurtje tover je moeiteloos tevoorschijn met deze natuurlijke bronzing poeder en rouge in 1.
€ 7,00
Afbeelding kan het volgende bevatten: make-upBiologische mascara, dat kan dus ook! Benecos heeft een uitgebreid assortiment met prijzen variërend tussen €5,50 en € 8,00
Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht, wolk, buiten en natuur

Vandaag begint de tweede adventstijd. Nu de aarde vochtig is en rijk aan mineralen kunnen zaadjes goed ontkiemen. De tweede adventstijd is het licht van de planten, bomen, bloemen en kruiden. Deze periode kun je goed gebruiken om je plannen en ideeën verder te ontwikkelen en alles wat je groei belemmert af te sluiten.
Door regelmatig een time out te nemen kun je je hier makkelijker op richten. En deze tip kan hier bij helpen:

Adem jezelf rustig tijdens de drukke december maand:
De 4-7-8 methode van natuur arts Andrew Weil maakt je van binnen rustiger en meer ontspannen.

Adem 4 tellen ik, houd je adem 7 tellen vast en blaas in 8 tellen je adem uit.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Mijn eigen favoriet: Aleppo zeep. Voor ieder huidtype een geschikte zeep. Je kunt er ook je haar mee wassen en zelfs je tanden mee poetsen😁
Huidirritaties als acné, eczeem en psoriasis zijn niet bestand tegen dit wondermiddel!
Kijk voor meer info op https://
huidverzorgingathys.com/
2015/10/26/
aleppo-zeep-goed-voor-de-hu
id/
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Mooi de kerst en het nieuwe jaar in met geverfde wimpers en of wenkbrauwen. Zo heb je meer uitdrukking in je gezicht ongeacht drukte of weinig slaap.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Hoe handig is dit! Om goed door te ademen als je verkouden bent plak je ’s nachts een aroma patch op. En slaap lekker! De Levensboom maakt prachtige complementaire zorgproducten waar ik in het nieuwe jaar mee ga beginnen!
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en lucht

Wist je dat er een helende werking in je eigen handen zit? Mudra’s zijn specifieke bewegingen van je handen die een bepaald effect bewerkstelligen. Het 🙏 namasté gebaar is er één van. Voor december kun je bijvoorbeeld een versie van een kundalini oefening doen die je overal en heel eenvoudig kunt gebruiken.

Raak met je duim een paar tellen je wijsvinger aan en herhaal dit met je middelvinger, ringvinger en pink. Je wijsvinger staat voor energie van je benen en onderlichaam, help je concentreren en kalmeert. Je middelvinger voor geduld. Je ringvinger voor energie, stabiliteit en zelfvertrouwen. En je pink voor intuïtie en gevoel.
Herhaal dit een paar keer en concentreer je op een rustige ademhaling!
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Als onze handen ons met een mudra gaan helen, moeten wij ze uiteraard goed verzorgen!
De handcrèmes van Lavera verzorgen intensief, zijn vegan en kosten rond de €5,00 🙏👍
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Deze parfums geven je een totaal andere geur beleving. Puur natuur en heerlijk! €29,95
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up

Vandaag is de derde advent. Na de mineralen en de gewassen is het nu tijd voor de dieren. Zij voeden zich onder andere aan deze gewassen. Een mooie licht cyclus begint zo te ontstaan.

Dieren overleven dankzij een feilloos instinct. Dit instinct hebben wij ook, maar we gebruiken het te weinig. Deze periode is bedoeld om je innerlijke licht te laten schijnen op je instinct, je onderbuikgevoel. Luister je daar wel genoeg naar?

Een manier om even goed op jezelf te reflecteren is door dit punt onder je neus te masseren. Bij voorkeur met de achterkant van een balpen. Het mag tegen het pijnlijke aan, maar maak het niet te gek natuurlijk!

Rust op de plaats, lekker bijtijds naar bed en je eten aanpassen aan het seizoen, zo gaan we met een goed en gezond gevoel naar de kortste dag van het jaar!
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Een greep uit de oogschaduw collectie van Benecos. Mooie kleuren, 100%natuurlijk en vegan voor €4,10!
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Met deze oogschaduw primer voorkom je dat je oogschaduw gaat ‘kruipen’. Geeft een mooie glans en fixeert de kleur. Uiteraard is ook dit een biologisch product! €6,00
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Als je een glitterende kerst en of oud en nieuw voor de boeg hebt is de oogschaduw van Uoga Uoga iets voor jou. Mooie zilver, goud en sneeuwkleuren, helemaal natuurlijk omdat ze vers worden bereid. Bes Bes is de vertaling van Uoga Uoga. €14,50
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Tijdens de adventstijd moeten we natuurlijk ook onze voeten niet vergeten. Om ze lekker fris te houden en de vermoeidheid weg te wrijven zijn deze producten perfect! Prijzen van €8,50 tot € 12,00.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Op adventsdag 21 geef ik de tip wierookkruid mee. Deze vorm van wierook is niet zozeer bedoeld om door geurbeleving een goede sfeer te verspreiden, maar om met de vrijgekomen rook een reactie te bewerkstelligen. Er zijn echt veel kruidsoorten. Denk aan eucalyptus bij verkoudheid en witte salie om te reinigen. Of valeriaankruid om te ontspannen. Er zijn kruiden om als anti depressivum te gebruiken of om de bronchiën te kalmeren. En zo is er een heel scala aan kruiden om diverse kwalen of gemoedstoestanden te behandelen.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Halo empower spray is dè tip nu de boodschappen voor kerst massaal ingeslagen moeten worden en we elkaar vriendelijk voor de voeten lopen.

Halo is een energetische spray verrijkt met essentiële oliën om het beste in jezelf naar boven te halen.
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Het is bijna kerst en de vierde advent!

Het vierde licht van advent is het licht van de mensheid. Het licht om te vieren. En ook het licht om te geven en elkaar te begrijpen.
Er is meer licht voor liefde, vrede en verstilling.
Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

De afgelopen 24 dagen gaf ik tips van top tot teen en hoop iets meegegeven te hebben van hoe Athys (ik) schoonheidsverzorging zie: uiterlijke verzorging wordt tevens gestimuleerd van binnenuit.

Ik wens iedereen mooie en gezellige kerstdagen!