Multi-tasken met cosmetica: Balm Balm

  In Engeland wordt het fantastische merk Balm Balm gemaakt. Wat een bijzonder merk! Alle producten zijn volledig uit natuurlijke stoffen gemaakt. Het is een merk dat zich helemaal op de aromatherapie baseert. Waar in de meeste cosmetische verzorgingsproducten water als hoofdbestanddeel gebruikt wordt, zijn de ingrediënten in alle Balm Balm producten stuk voor stuk werkzaam. Hoewel water totaal niet schadelijk is, is het wel een voedingsbron voor het groeien van bacteriën. En moeten er dus conserveringsmiddelen toegevoegd worden. Daarbij heeft water niet echt een functie als werkstof, maar is het meer een soort vulmiddel. Over het algemeen zijn de romigere crèmes een water in olie emulsie en de lichtere crèmes een olie in water emulsie. Dit werkt bij Balm Balm dus geheel anders. En hoe vreemd het ook klinkt, je kunt met alle producten multi-tasken! Neem bijvoorbeeld de Facebalm. Deze kun je ook op droge plekjes op je lijf gebruiken, zoals je ellebogen. En de Coconut Cleanser is niet alleen geschikt als reiniging voor de huid, maar verzorgt ook. De lipbalsem is ook zeer geschikt voor de huid rond je ogen of als balsem voor je huid en zo kun je alle producten dus zeer divers inzetten. En dat is zo vreselijk leuk en makkelijk! Het werkt gewoon. In de salon werk ik voornamelijk met de Coconut Cleanser, de Geranium Balm, de Geranium Lipbalm en de Tea Tree Balm. En blijf ervan genieten als ik het (zelf) gebruik.
Wil je zo’n fantastisch Balm Balm product bestellen en ben je niet in de gelegenheid om dit in de salon af te halen? Bestel dan hier je eigen Balm Balm. En wil je meerdere producten bestellen? Neem dan even contact op!

Balm Balm Frankincence Deep Cleansing Balm 60ml

Zalig zachte balsem verrijkt met Frankincense, voor een verjongend effect op de huid. Reinigend en verzorgend. € 22,00 en € 4,00 verzendkosten

€26,00

 

Balm Balm Tea Tree Organic Face Balm 30ml AANRADER!!!

Multi-purpose balm die je als moisturizer voor de huid kunt gebruiken, ook toe te passen als cleanser. Verrijkt met tea-tree olie en met name geschikt voor de onzuivere huid. € 12,00 en € 4,00 verzendkosten

€16,00

 

Balm Balm Rose Geranium Organic Face Balm 30ml AANRADER!!!

Voedende balsem die je kunt gebruik als moisturizer voor je gezicht, maar ook als cleanser. € 12,00 en € 4,00 verzendkosten.

€16,00

 

Balm Balm Super Light Coconut Cleanser 100ml

Luchtige olie cleanser spray voor het gezicht op basis van kokosnootolie. € 20,00 en €4,00 verzendkosten

€24,00

 

Balm Balm Fragrance Free Lip Balm Pot 7ml

Parfumvrije multi-purpose balsem voor de verzorging van je lippen. Ook geschikt voor droge plekjes van het gezicht en lichaam. € 7,00 en € 4,00 verzendkosten.

€11,00

 

Balm Balm Tea Tree Organic Lip Balm Pot 7ml

Multi purpose balm die je voor de verzorging van je (droge) lippen kunt gebruiken. Ook toe te passen bij kleine schaafwondjes, kloofjes en zweertjes. € 7,00 en € 4,00 verzendkosten.

€11,00

 

Balm Balm Rose Geranium Organic Lip Balm Pot 7ml

Multi-purpose balsem voor de verzorging van je lippen. Ook als moisturizer voor het gezicht en als handcrème te gebruiken. € 7,00 en € 4,00 verzendkosten.

€11,00

 

 

Gepubliceerd door Huidverzorging Athys

Natuurlijke huidverzorging voor u op maat gemaakt.