“La grâce est l’âme extérieure de la beauté“.

(Bevalligheid is de uitwendige ziel der schoonheid)

Joseph Joubert
Frans schrijver (1754-1824)

 

Welkom op de website van Huidverzorging Athys.

Huidverzorging Athys is een salon waar huidverzorging voor u op maat gemaakt wordt. De bedrijfsfilosofie is dat huidverzorging niet exclusief, maar noodzakelijk is voor iedereen! Laagdrempelige verzorging met hoog kwalitatieve producten omdat uw huid kostbaar is. Niet alleen een fraai uiterlijk maar ook een goede bescherming. Dat hoort uw huid voor u te zijn.

Op deze site vindt u informatie over de behandelingen, prijzen en diverse wetenswaardigheden over de salon.</strong> <strong>Heeft u vragen neem dan snel contact op: huidverzorgingathys@live.nl of bel mij op 06 50437595.

Ik kijk uit naar uw bezoek!

Met vriendelijke groet,

Linda Ham

Advertenties