Kleurmassage: voel het met kleur!

Al een tijdje ben ik bezig met het bedenken van een nieuwe behandeling:de KLEURMASSAGE.
Omdat ik gek ben op kleuren en masseren leek het me leuk om daar iets mee te gaan doen.

Kleuren doen namelijk iets met ons. Een mooi voorbeeld van wat kleuren voor ons kunnen betekenen ziet u in dit plaatje:kleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door dus het effect van de massage te bundelen met die van de kleuren is de werking van de massage nog veel effectiever!

En het leukste van deze behandeling is dat het u niets extra kost. De enige voorwaarde is dat er geen fel daglicht is op het moment van de massage omdat de kleureffecten dan uiteraard verloren gaan.

HOE HET WERKT:
Tijdens de massage wordt de salon zo donker mogelijk gemaakt. De kleurenlamp kan op 1 stand gezet worden of alle kleuren weergeven. Dat bepaalt u zelf.

Voor de beste werking adviseer ik echter wel om het licht aan te passen aan uw stemming. Is deze bijvoorbeeld neerslachtig, dan kan het best een tint uit het gele spectrum gekozen worden.

Of bent u gespannen dan kiest u voor een tint uit het blauwe spectrum. En zo past de massage zich dus beter aan aan uw stemming.

Ik maak zelf mijn massageolie aan met elixers, de huidverzorging op maat. Ook deze elixers pas ik aan op de kleur die we uitkiezen om zo ook de juiste en overeenstemmende geur en werking aan de massage toe te voegen.

Zo wordt het massagegedeelte een harmonieus geheel met meer werking en voor u veel meer ontspanning!

Bovendien is in de wintermaanden de behoefte aan licht veel groter en met keus uit meer dan 250 kleuren moet er toch een leuke tint voor u te vinden zijn!

Ik verheug me op een kleurrijk najaars- en winterseizoen en mocht  u nog wat meer over de werking van kleuren willen weten: Donovan zong in de jaren 60 al over wat kleuren bij hem teweegbrachten. Hier kunt u het beluisteren:

Advertenties