Neothermomaan masker

Dit seizoen besteed ik extra aandacht aan het Neothermomaan masker. Een klassieker in de schoonheidssalon.

Het masker is in pure vorm voor alle huidtypen geschikt, heeft een verfrissende en reinigende werking en een eucalyptus-achtige geur. In deze vorm aangebracht droogt het hard op.

Het neothermomaan geef ik voor uw huid echter een persoonlijker tintje door het te vermengen met verzorgende crème, elixers en kruidenextracten, zodat het speciaal voor uw huid aangemaakt wordt. Zo verandert dit universele masker bijvoorbeeld in een intensief verzorgende pakking, een vochtbom voor uw huid of juist in een antibacteriële pakking bij een vette huid. De mogelijkheden zijn divers en dat maakt het dus niet alleen een op zichzelfstaand fijn en werkzaam masker, maar kan ook als drager van andere werkstoffen gebruikt worden en kan zelfs in aangepaste vorm worden gebruikt bij spierpijn, sportblessures en gewrichtspijnen!

Een masker waar u heerlijk van kunt genieten de komende maanden!